Despre noi

AquaDeLuxe este o societate romaneasca al carei domeniu de activitate este crearea zonelor de comfort si relaxare ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa, hotel sau cluburi de sport si sanatate.

Domenii de activitate

Constructia de piscine, saune si spa-uri este un domeniu de elita bazat pe parteneriate cu producatori europeni de talie mondiala dar si pe solutii complete de consultanta, proiectare, constructie si instalare, service si garantie.

Toate aceste servicii va sunt oferite de o echipa tanara si dinamica, pasionata de ceea ce face si care pune in practica experianta acumulata de-a lungul anilor si a sutelor de proiecte in care a fost implicata. Toate acestea pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte, pentru ca luxul oferit de piscina, sauna si spa-ul dumneavoastra sa fie resimtit inca din fazele de inceput ale proiectului si pe tot parcursul lui iar placerea de a va bucura de toate acestea sa fie deplina.

Creati alaturi de noi o oaza in care luxul si relaxarea se vor contopi in cel mai placut mod iar timpul dumneavoastra liber va deveni cu adevarat reconfortant si lipsit de stress.
Piata piscinelor este un domeniu inovator si in continua dezvoltare, de aceea participam la targurile internationale de specialitate pentru a fii in permanenta informati si conectati la noutatile aparute iar clientii nostril sa beneficieze de toate aceste tehnologii.